Cautare

20052 de rezultate pentru "un tanar de26 de ani" (4.88 secunde)
GIOACHINO ROSSINI ANIVERSAT DE GOOGLE LA 220 ANI DE LA NASTERE Pe 29 februarie se implinesc 220 de ani de la nasterea lui Gioachino Rossini, care este aniversat de Google intr-un an bisect 2012. Gioachino Rossini considerat unul dintre cei mai apreciati compozitori, bucurandu-se de o faima rar intalnita.
cantecul miilor de oameni. Cea de-a X-a editie a avut lansari de albume si trofeu oferit unui tanar artist dedicat muzicii folk (Autoare: ... de valuri. Parea a fi geloasa pe marea de oameni care s-a adunat la Vama Veche, la cea de-a X-a editie Folk You!
La data de 16 septembrie 2009, lucratori din cadrul Biroului de Investigatii Criminale - Sectia 20 Politie, in urma cercetarilor efectuate, au probat activitatea infractionala a lui F. SERGIU de 19 ani, dupa cum urmeaza: ... doua infractiuni de talharie, constand in aceea ca:
O fata in varsta de 17 ani, ranita grav in accidentul de vineri seara de pe E 70, la iesire din Drobeta Turnu Severin, a murit in cursul noptii, in timp ce un baiat de 18 ani a fost trimis la Spitalul din Craiova.
Un tanar din Craiova este cercetat pentru vatamare corporala din culpa dupa ce, ieri dupa-amiaza, a spulberat cu masina pe care o conducea cateva persoane care se aflau pe refugiul statiei de tramvai de pe strada Calea Severinului din Craiova.
Piata imobiliara din Romania cunoaste la momentul actual un avant fara precedent in istoria moderna a plaiurilor mioritice, fiind sectorul economic ce va beneficia in urmatorii 5-7 ani de investitii straine si autohtone estimate la mai multe miliarde de euro.
Festivalul International de Teatru pentru Copii 100, 1.000, 1.000.000 de povesti, intre 1 si 8 octombrie la Teatrul Ion Creanga La inceput de octombrie, Teatrul Ion Creanga aduce noi spectacole si aventuri gata de trait si de povestit mai departe, cu ocazia celei de-a XII-a editii a Festivalului International de Teatru pentru Copii 100, 1.000, 1.000.000 de povesti.
Senatorul Valer Marian a sustinut in urma cu un an o declaratie cu titlul: "Cateii lui Basescu de la ANI sunt protejati de cei de la DNA".
Cliseul ne spune ca o pisica are 9 vieti, insa longevitatea lor tine de mai multe aspecte decat de folclor. Internetul este plin de exemple de pisici care au ajuns la varsta de 20 sau chiar 30 de ani.
Demi Moore, la 51 de ani, in costum de baie! N-o sa credeti cum arata Fosta iubita a lui Aston Kutcher are 51 de ani, insa trupul ei arata cu 10 ani mai tanar.
La cateva decenii dupa traducerea de referinta, Editura Polirom a oferit noua traducere, pentru tinerii de azi, a romanului De veghe in lanul de secara.
Cristian ANDREI) Multi curajosi se vor ivi cand primul cutit il va lovi pe Ponta, dar sa nu uite niciunul ca au fost niste mielusei patru ani de zile. Ca s-au gudurat pe langa el, in speranta ca ii scapa de puscarie.
Numarul judetelor afectate de inundatii a scazut la 5, iar cel al localitatilor ce au avut de suferit de pe urma viiturilor a ajuns la 137, a anuntat, luni, secretarul de stat in MIRA, Victor Paul Dobre, potrivit caruia situatia ramane sub monitorizare.
Despre firmele abonate la contractele cu statul s-a tot vorbit de-a lungul anilor, subiectul intrand si pe agenda politicienilor doar cu prilejul campaniilor electorale, atunci cand se "descopera" cele mai mari tunuri si cele mai oneroase interese.
In timp ce Primaria Capitalei intarzie lucrarile de infrastructura, cel putin 50 de baruri si cafenele s-au deschis in ultimele luni Cine construieste "mica Viena" in Centrul Istoric Multi dintre carciumarii care au deschis localuri in Centrul Vechi al Bucurestiului au calatorit prin Europa, s-au intors vrajiti de civilizatie si au hotarat sa construiasca aici un coltisor de Occident.
Capitan la Juventus Bucuresti in prima parte a campionatului, Alex Zaharia a atras atentia mai multor cluburi prin evolutiile sale, insa, in cele din urma, Gaz Metan Severin a avut sorti de izbanda in privinta transferului, inregistrarea contractului la FRF urmand sa se faca zilele acestea.
Romania - Ungaria, un meci decisiv pentru calificarea tricolorilor la barajul pentru CM 2014 Nationalele de fotbal ale Romaniei si Ungariei se vor intalni vineri seara, de la ora 21,00, pe Arena Nationala din Bucuresti, intr-un meci vital pentru tricolori in tentativa de calificare la barajul pentru Cupa Mondiala de fotbal din 2014.
Vizionar si inteligent, LaLanne si-a dat seama inca de la bun inceput de impactul urias pe care avea sa-l aiba televiziunea la nivel social.
Tristan Bernard a scris aceasta piesa acum aproximativ 70 de ani. "Eu am primit traducerea facuta de maestrul Radu Beligan cu 20 de ani in urma. ... Oara va gasi personajul principal din piesa solutia de a iesi din toate incurcaturile in care singur s-a bagat?
Evenimentul cultural OVIDIUS - 2.000 de ani de la moartea autorului Ponticelor. ... Premiera nationala a spectacolului de teatru EGO SUM OVIDIUS, de Ana - Maria Nistor, regia Alex Nagy, cu Cristian Iacob si Marius Bodochi in rolurile principale.
google-analytics.com